10.0

really awful
Typical Repair Cost:
No data
Average Mileage:
2,400 miles
Total Complaints:
1 complaints

Most Common Solutions:

  1. not sure (1 reports)
2015 Volkswagen Jetta engine problems

engine problem

Find something helpful? Spread the word.
Get notified about new defects, investigations, recalls & lawsuits for the 2015 Volkswagen Jetta:

Unsubscribe any time. We don't sell/share your email.

2015 Volkswagen Jetta Owner Comments

problem #1

Jan 082015

Jetta ES 1.8L 4 cyl

  • Automatic transmission
  • 2,400 miles

A D V E R T I S E M E N T S

I CAN BE AT A STOP LIGHT IN A TURN LANE, EITHER LEFT OR RIGHT OR EVEN GOING STRAIGHT, AND WHEN I START TO PULL OUT AND TURN IT SEEMS LIKE THE FUEL SYSTEM HAS BEEN REMOVED FROM THE VEHICLE. ALL LIGHTS REMAIN ON AND THE ENGINE IS STILL RUNNING BUT WILL NOT GO ANYWHERE. I HAVE CALLED THE DEALERSHIP WHERE I LEASED IT FROM AND THEY TELL ME THAT THEY HAVE NEVER HEARD OF THIS HAPPENING. I WANT TO TAKE MY VEHICLE AND LEAVE IT WITH THEM BUT THEY ALWAYS TELL ME THEY HAVE NO LOANER CARS AVAILABLE AND THAT I WILL HAVE TO LEAVE IT SO THAT THEY CAN WORK IT.

I AM VERY AFRAID OF THE VEHICLE DUE TO THE FACT I HAVE HAD TWO SEPARATE INCIDENTS WHERE THE DRIVERS OF TWO VEHICLES HAVE HAD TO SLAM ON THEIR BRAKES TO KEEP FROM HITTING ME. I HAVE BEEN IN CONTACT WITH VOLKSWAGEN AND TOLD THEM MY CONCERN AND ASKED THEM IF THERE WAS ANYWAY THEY COULD PROVIDE TRANSPORTATION FOR ME TO GET TO AND FROM WORK, THEIR ANSWER WAS "NO". I HAVE WORKED IN THE AUTOMOTIVE INDUSTRY FOR 37 YEARS AND I HAVE NEVER HAD A AUTOMOBILE MANUFACTURER BE SO UNCARING ABOUT THE PEOPLE IN WHICH THEY WANT TO PURCHASE AND DRIVE THEIR VEHICLES. I EXPLAINED THAT I LIVE ONE HOUR FROM MY JOB AND IT IS MY ONLY MEANS OF TRANSPORTATION AND STILL THEY STATED THAT THERE WAS NOTHING THEY WILL DO FOR ME, NOT NOTHING THEY COULDN'T DO, BUT WOULDN'T DO.

I LOVE MY VEHICLE, I JUST DON'T LOVE THE CONCERN OF HAVING TO DRIVE A VEHICLE THAT COULD GET ME, MY FAMILY OR OTHERS KILLED. I CAN SAY NOW WITH OPEN EYES AND EARS THAT I WOULD NOT RECOMMEND ANY VOLKSWAGEN PRODUCT, NOT BECAUSE OF THE PRODUCT, BUT DUE TO THE FACT THAT VOLKSWAGEN HAS NO HEART IN CARING ABOUT THE PEOPLE WHO DRIVE THEM.

- Bobbie A., Odenville, AL, US

Not what you are looking for?